Николина Ангелкова в Саудитска Арабия с колосална заплата от 20

...
Николина Ангелкова в Саудитска Арабия

снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Николина Ангелкова в Саудитска Арабия с колосална заплата от 20 000 долара

 

Николина Ангелкова в Саудитска Арабия с колосална заплата от 20 000 $. Вече не е вест – от декември 2023 година някогашният министър на туризма заема публично поста на консултант в Министерство на вложенията на Саудитска Арабия, за което се похвали самата тя.

„ Работя в тясно съдействие с министъра на вложенията на Саудитска Арабия Халид А. Ал-Фалих, както и с Ахмед Ал-Хатиб, министър на туризма, по този начин и с прилежащите отраслови институции “, изясни тя.

Според Ангелкова, тя оказва помощ на Саудитска Арабия да извърши задачите си за амбициозни промени, залегнали във „ Визия 2030 “.

Николина Ангелкова в Саудитска Арабия с колосална заплата

Източник на Narod.bg обаче разкри елементи към назначението – оказа се, че зад назначението на благия пост с колосалната заплата от 20 000 $ на месец стои някогашният началник на „ Лукойл ” и хотелиерски необут Валентин Златев, който е рисково непосредствен с тунинг Николинка.

Ексминистърът взе участие във Форума за вложения Турция-Саудитска Арабия. Събитието се проведe в Истанбул, а в него се включиха водачи и визионери от двете народи.

Ангелкова показа и усещанията си от срещите си с принца на Кралство Саудитска Арабия Султан бин Салман бин Абдулазиз Ал Сауд.

„ Страната ни от дълго време е високо ценена като туристическа дестинация, обичаи и партньорство. “

По време на срещите ми с принца на Кралство Саудитска Арабия Султан бин Салман бин Абдулазиз Ал Сауд, той не един път е споделял, че помни отличните си усещания от тракийското завещание на страната ни и историческите забележителности, които закупи по време на визитата си у нас през 2016 година по моя покана тогава “, добави тя.

Източник: narod

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР